Bu herif gerçek bir manyak!

Bu herif gerçek bir manyak!
"O lanet şeyden sonra çığırından çıktı. O gerçekten bir manyak!" Ünlü oyuncuya zehir gibi sözler. Abone olHollywood'un efsane isimlerinden Lauren Bacall, ünlü aktör Tom Cruise'u eleştiri yağmuruna tuttu.

Özel hayatı ve Sicencetology tarikatıyla yakından ilgisiyle tanınan oyuncu için "O gerçek bir manyak. Onun h turkey hair transplant package ayatını yönetme tarzını anlayamıyorum" açıklamasında bulunan Bacall, "İyi bir aktörden bahsettiğinizde, Tom Cruise'dan bahsetmiş olmuyorsunuz. Onun davranışları şoke edici" dedi.

84 yaşındaki efsane, Elle dergisine yaptığı bu tartışma yaratacak açıklamaları ve eleştirileriyle gündeme gelirken, aktörün, eski eşi Nicole Kidman'dan ayrıldıktan sonra tuhaf bir hayat içine girdiğine de dikkat çekti.

LANET ŞEYDEN SONRA YOLDAN ÇIKTI

Bacall: "Tom, Penelope Cruz'dan veya her ne halt ise o lanet şeyden sonra çığrından çıktı, gülünç şeyler yapmaya başladı. Hatta ne komiktir ki Oprah Winfrey'in şov programında koltuğun üzerine çıkıp son eşine aşkını ilan etti" dedi.

Unutulmaz aktör Humphrey Bogart'ın eşi olarak bilinen Bacall, güzel aktris Nicole Kidman'dan ise "efsane" olarak bahsettiğini yazan gazetecilere tepki göstererek "Onun yaşında efsane olmaz. O daha yolun başında. Efsane nedir? Önce bunu bilmek gerek" şeklinde konuştu.(

Kategori : MAGAZİN