Aile içi seks şantajı

Aile içi seks şantajı
Sevgilisiyle sevişme görüntüsünü çeken ablası, eniştesi ve yeğeni dünkü yapılan duruşmaya katılmadı.Abone ol

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde turizm işletmeciliği yapan 33 yaşındaki Meral L.'nin sevgilisi G.G. ile sevişme görüntülerini ele geçirip, şantaj yaptıkları iddiasıyla yargılanan abla, enişte ve yeğen, dünkü duruşmaya katılmadı.

İlk duruşmaya gelemeyen Meral L., dünkü duruşmada olayları anlatıp, kendisine şantaj yaptığını iddia ettiği ablası, eniştesi ve yeğeninden şikayetçi olduğunu söyledi.

Bir süre önce İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Meral L., ablası G.Ö. ve eniştesi M.Ö.'nün, kendisinden 45 bin Euro (yaklaşık 85 bin YTL) istediğini; ayrıca alacacağı olan 18 bin Euro'yu (yaklaşık 34 bin YTL) silmesi, aksi halde görüntüleri internette yayıp arkadaşlarına izlettirecekleri tehdidinde bulunduklarını beli fosforlu kalem rtti. Soruşturma kapsamında abla G.Ö'nün İzmir'deki evinde sevişme görüntülerinin kaydedildiği CD'ler bulundu. Savcının ifadelerine başvurduğu G.Ö. ve enişte M.Ö. suçlamaları kabul etmedi. Soruşturma genişletilince Meral L'nin başka akrabalarına da bu CD'lerin kopyalarının posta yoluyla gönderildiği tespit edildi. Bu 3 kopya CD'ye de savcılıkça el konuldu.

RIZASIYLA SEVGİLİSİ ÇEKMİŞ

Şikayet dilekçesinde görüntülerin gizlice kaydedildiğini öne süren Meral L, savcıya verdiği ifadede ise, görüntülerin kendi rızasıyla sevgilisi G.G. tarafından çekildiğini, misafirliğe gelen yeğeninin videoyu ödünç almasıyla kopyalandığını söyledi. nda soruşturmayı tamamlayan savcı, İzmir 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde Meral L'nin ablası G.Ö., eniştesi M.Ö. ve yeğeni S.M. hakkında, ‘şantaj yapmak’ suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Kızkardeşlerin seks görüntülü şantaj davasının dünkü duruşmasına şikayetçi olan Meral L, avukatıyla birlikte katılırken, sanık abla G.Ö, enişte M.Ö ve yeğeni S.M.'yi ise avukatı temsil etti. Yargıç, duruşma başında sanık ve şikayetçinin avukatlarının talebine rağmen gizlilik kararı almadı, ancak davayla ilgisi olmayanların duruşma salonundan çıkartılmasına karar verdi. İlk defa duruşmaya gelen Meral L, “Yeğenim S.M. özel görüntülerimi ele geçirip, anne ve babasına vermiş. 18 bin Euro borcu silmem ve yeniden 45 bin Euro para vermem için bana santaj yaptılar. Bana şantaj haberini diğer ablam olan Ş.L. ile gönderdiler. Ş.L.'ye de bu görüntüleri izletmişler, O CD'yi almak isteyince hırpalamışlar. Ben bunu ondan öğrendim ve şikayetçi oldum. Arama yapıldığında ablamın evinde ve diğer yerlerde 3 adet kopyalanmış CD bulundu. Sanıklardan şikayetçiyim” dedi.

Duruşmada tanıklık yapan abla Ş.L., daha önce tehdit altında ifade verdiğini belirtip, aslında kardeşi Meral L.'nin eniştelerine borç vermediğini, şantaj konusunu bilmediğini söyledi. Meral L.'nin tekstil işinde iflas ettikten sonra kaybettiği parayı alabilmek için iftira attığını öne sürdü. Bugünkü duruşma öncesi de aşırı baskı gördüğünü, duruşmaya gelmemesi için oğlunu bile ölümle tehdit edildiğini iddia eden abla Ş.L., posta kutusunda CD çıktığını, ancak bunları kardeşi Meral L.'in kendisine gelirken de koymuş olabileceğini, çünkü zarfların üzerinde adres olmadığını söyledi.

Yargıç, ele geçirilen suça konu delil görüntülerin incelenmesi için İzmir Emniyet Müdürlüğü Foto Film Şubesi görevlilerinden üç uzman bilirkişi heyeti oluşturulmasına, bu konuda mahkemeye bir rapor sunulmasının istenmesine karar verdi, duruşmayı erteledi.



Kategori : GÜNCEL