Aktütün için bedava çalışırız

  • Ana Sayfa
  • Aktütün için bedava çalışırız
Aktütün için bedava çalışırız
Konya'da bir inşaat firması çalışanları Aktütün karakolu için ücretsiz çalışabileceklerini söyledi.Abone olKonya'nın Beyşehir ilçesindeki bir inşaat firmasının çalışanları, bombalara karşı sağlam karakollar inşa etmek için ücretsiz çalışmaya hazır olduklarını bildirdi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Sınır Karakolu'na yapılan hain saldırıda 17 şehit verilmesinin ardından, Beyşehir'de bir istanbul gezisi müteahhit firma, görev verilmesi halinde sınır bölgesinde karakol inşaatı işlerini bedelsiz yapmayı taahhüt etti.

Firmanın sahibi Hamza Nergiz, bölgedeki inşaat faaliyetlerinin işçilik hizmetlerinde hiçbir ücret talep etmeden görev almaya hazır olduklarını belirtti.

Hiçbir Türk evladının hudut karakollarında bundan sonra burnunun kanamasını dahi istemediklerini belirten Nergiz, şunları kaydetti:

''Televizyonlarda sınırdaki karakolların mevcut durumunu gördükten sonra oldukça üzüldük. Bizde görevli inşaat işçileri de böyle bir proje gerçekleştirilmesi halinde bölgeye seve seve gitmeye hazır olduklarını söylediler. Vatan evlatlarımız hudut boylarında şehit oldukça, bu haberler geldikçe huzursuz oluyoruz. 'Bizler de bir şey yapalım, ücretsiz olarak sınırda yapılacak karakol inşaatlarında çalışalım' dediler. Çalışanlarımızın bu talepleri karşısında oldukça duygulandık ve proje böylelikle gelişti.''

Yaklaşık 30 inşaat işçisi ise sınır karakollarında gönüllü çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

Daha önce Güneydoğu Anadolu'da bulunduğunu ifade eden inşaat ustası İmdat Akbaş, ''İnşaat ustası olarak ücret talep etmeden Güneydoğu'da yine çalışabilirim'' diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL