İzmirde çete operasyonu

İzmirde çete operasyonu
İzmir'de suç örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlarda biri asker 5 kişi yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.Abone olCürüm işlemek amacıyla suç örgütü kurarak 4 ilde çok sayıda evden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 5 kişi yakalandı. Şebekenin 2 üyesinin cezaevinde, 1 üyesinin askerde olduğu belirlendi.

Alına tokai çakmak n bilgiye göre, Narlıdere ilçesinde 3 ayrı evden hırsızlık yaptıkları belirlenen D.K. (30), S.H. (22) ve T.D. (49) yakalandı.

Zanlıların otomobilinde, çalıntı olduğu tespit edilen para, altın ve elektronik eşyalar ile kapı açmakta kullanılan ayarlı pense, kurbağacık, İngiliz anahtarı, tornavida ve cımbız ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğinde sorgulanan 3 zanlının suç ortakları olduğu belirlenen M.C. (39) ile A.D. (27) de yakalandı.

Zanlıların hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunduğu bildirildi.

Cürüm işlemek amacıyla suç örgütü kurdukları belirlenen 5 zanlının İzmir, Torbalı, Aliağa, Selçuk, Ankara, Konya ve Kayseri'de çok sayıda evden hırsızlık yaptıkları tespit edildi.

Şebekenin üyesi oldukları belirlenen S.K. (22) ile F.S'nin (23) kısa süre önce tutuklandığı, M.Ö'nün (20) ise askerde olduğu öğrenildi.

Zanlıların, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.



Kategori : GÜNCEL