Parası için bekçiyi boğdular

Parası için bekçiyi boğdular
Çorum'da önceki gün tarlaya gömülü bulunan erkek cesedinin emekli bir bekçiye ait olduğu belirlendi.Abone ol

Bankadaki parası için evlendirme vaadiyle götürdükleri köyde bekçiyi iple boğarak öldürdükleri iddiasıyla 5 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, merkeze bağlı Deliler köyü Bağlar mevkisinde, önceki gün, bir çoban tarafından tarlaya gömülü buluna trapianto di capelli turchia n cesetle ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, cesedin Ankara Emniyet Müdürlüğünden emekli bekçi Hasan Yıldırım'a (77) ait olduğunu tespit etti.

Yıldırım'ın, çevresindekilere ''bankada yüklü miktarda parasının bulunduğunu ve evlenmek istediğini'' söylediği bilgisine ulaşan jandarma, emekli bekçinin Çorum'daki bir banka şubesinde 121 bin YTL'sinin bulunduğunu ve bu paranın 50 bin YTL'sinin Amasya'nın Merzifon ilçesinde yaşayan ve daha önce çeşitli suçlardan sabıkası bulunan K.V tarafından çekilmek istendiğini belirledi.

Merzifon'da yakalanan K.V'nin ifadesi doğrultusunda olayla ilgisi olduğu iddia edilen S.S, F.A, S.S ve N.Ö gözaltına alındı. Zanlıların sorgularında, ''Hasan Yıldırım'ı 21 Temmuzda kendisiyle evlenmek isteyen bir kadınla tanıştırma bahanesiyle götürdükleri Deliler Köyü Bağlar mevkisinde iple boğarak öldürüp tarlaya gömdüklerini, bankada bulunan parasını çekmek için de Yıldırım'ın nüfus cüzdanındaki fotoğrafı değiştirdiklerini'' söyledikleri ifade edildi.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 5 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.



Kategori : GÜNCEL