Akaryakıtta cimri indirim

Akaryakıtta cimri indirim
Petrolün varil fiyatı iki yıl önceki seviyelere geriledi. TÜPRAŞ bugün indirime gitti. Ama istenilen oranda değil.Abone olPetrolün vari fiyatı 78 dolara kadar geriledi. Hızlı düşüş aynı oranda tüketiciye yansımadı. Akaryakıt ürünlerinde bu sabah indirime gidildi.

Benzinin litre fiyatı 3.24 YTL'ye geriledi. Oysa iki hair transplant in turkey yıl önce varil fiyatı 72 dolar iken benzinin litresi 3.05 YTL idi.

Dünkü haberimizden sonra gelen bu indirim ilginç karşılandı. Ancak yapılan indirim dünyadaki düşüşün yanında devede kulak..

Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatında 4 YKr, motorinin litre fiyatında 5 YKr indirim yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara ve İzmir’de BP, OPET, Petrol Ofisi ve Shell&Turcas bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,26 YTL’den 3,22 YTL’ye, İstanbul’da ise 3,27 YTL’den 3,23 YTL’ye indi.

Motorinin litre fiyatında ise Ankara, İstanbul ve İzmir’deki BP, OPET, Petrol Ofisi ve Shell&Turcas bayilerinde 5 YKr indirim yapıldı.

Diğer taraftan, kalorifer yakıtı olarak kullanılan 4 numaralı fuel oil’in perakende satış fiyatı ise 4-5 YKr düşüş gösterdi.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle, şirketler ve şehirlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Kategori : GÜNCEL