Aktütün gazisi baba ocağında

Aktütün gazisi baba ocağında
Aktütün saldırısında yaralanan askerlerden Veysel Kızılay Antalya'daki baba evine geldi. Abone olAktütün saldırısında yaralanan Piyade Er Veysel Kızılay, tedavisinin tamamlanmasının ardından Antalya'nın Kumluca ilçesindeki baba evine geldi.

Kumluca'ya bağlı Mavikent beldesindeki baba evinde, Veysel Kızılay'ın geleceğinin haber alınmasından sonra heyecan dolu bekleyiş başladı. Dün akşam saatle tokai çakmak rinde uçakla Antalya'ya gelen Kızılay, havaalanında kardeşleri tarafından karşılandı. Daha sonra otomobille Kumluca'ya gelen Kızılay'ı, baba evinin önünde akrabaları ve vatandaşlar karşıladı. Dua okunmasından sonra eve giren Veysel Kızılay'a, annesi, babası, kardeşleri ve sevenleri sarılarak hasret giderdiler.

Oğlunun sağ olarak evine dönmesinden çok mutlu olduğunu belirten baba Abdullah Kızılay, ''Oğlum geldi, sevinçliyim. Şehit olan arkadaşlarının ailelerine baş sağlığı diliyorum'' dedi.

Anne Durkadın Kızılay da, Veysel'in yaralandığını öğrendikten sonra büyük üzüntü yaşadıklarını, ''Şu anda oğluma kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehit olan evlatlarımızın annelerine, babalarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Vatan sağ olsun'' diye konuştu.

Veysel Kızılay ise, annesine babasına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını, bundan dolayı çok heyecanlı olduğunu ifade etti. Şehit olan arkadaşlarına üzüldüğünü anlatan Kızılay, şunları söyledi:

''Sağ salim aileme kavuştum, mutluyum. Ailem de mutlu oldu. İyileştikten sonra geride kalan askerlik süremi başı dik bir şekilde görevimi yaparak tamamlamayı istiyorum. Şehit arkadaşlarımın ailelerine de baş sağlığı diliyorum.''

Kategori : GÜNCEL