En büyük barona şok baskın!

En büyük barona şok baskın!
Türkiye'nin en büyük uyuşturucu baronları arasında yer alan Nasrettin Ay yakalandı. Ay aynı zamanda PKK'nın finansörü!Abone olTerör örgütü 'PKK'nın en büyük uyuşturucu baronu' olarak bilinen Nasrettin Ay, 1 yıllık adım adım takibin ardından Tekirdağ'da saklandığı çiftlik evine, saat 03'te yapılan baskınla gözaltına alındı

İs capelli tanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce 'terör örgütü PKK'ya maddi yardım toplamak, yardım ve yataklık yapmak, örgüt adına işadamlarından zorla haraç almak' suçlarından kaydı bulunan Nasrettin Ay'ı 1 yıl boyunca adım adım izledi.

Uzun süren teknik takibin ardından Ay'ın Tekirdağ'ın Saray İlçesi'ndeki lüks bir çiftlik evinde olduğu belirlendi. Narkotik Operasyon Timleri tarafından gece saat 03.30'da çiftlik evine yapılan baskında terör örgütünün uyuşturucu baronu Nasrettin Ay kıskıvrak yakalandı. Nasrettin Ay ve ortağı Selim Ay'a ait olan çiftlik evinde yapılan aramada, piyasa değeri 5 milyon avro olan ve yurt dışına sevk edilmeye hazırlanan 245 kilo gram saf eroin, 32 kilo gram afyon sakızı ve bol miktarda uyuşturucu malzemesi ele geçirildi.

Uyuşturucuların ortağı olduğu belirlenen Nasrettin Ay'ın akrabası Selim Ay'ın da yakalanması için çalışmalar sürüyor. Terör örgütü, en büyük gelir kaynağı olan uyuşturucu parasıyla bazı ülkelerden yüklü miktarda silah alıyor.

Kategori : GÜNCEL