AK Partinin oyu yüzde 43

AK Partinin oyu yüzde 43
Melih Gökçek Ankara'da yine iddialı. CHP'ye meydan okuyan Gökçek'e göre oy oranı bir hayli yüksek. İşte iddia edilen oy;Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Murat Karayalçın'ın CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağını ısrarla söylüyor ve inanıyorum" dedi. Gökçek, Çankaya Belediye Başkanı Eryılmaz'a da gönderme yaparak, ben ayrı şeyle karşılaşsaydım istifa ederdim dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi'nde düzenlediği bas hair transplant turkey before and after ını toplantısında, "SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın'ın, CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmayacağına ilişkin yaptığı açıklamayı nasıl değerlendirdiğinin" sorulması üzerine, kendisinin buna inanmadığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın ciddi sıkıntı içinde olduğunu
savunan Gökçek, "Karayalçın'ın, CHP'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağını ısrarla söylüyor ve inanıyorum. Sayın Baykal kendi makamında tutuşmuş ve çok ciddi bir sıkıntı içindedir. Yerel seçimlerde az oy alınırsa CHP'nin başında kalma şansı çok düşüktür" diye konuştu. Karayalçın'ın geçen dönemdeki yerel seçimlerde yüzde 20, CHP'den aday olan Yılmaz Ateş'in ise yüzde 12 oy aldığını hatırlatan Melih Gökçek, kendisinin aldığı oyun ise Karayalçın ve Ateş'in aldığı oyların toplamından fazla olduğunu belirtti.

Çankaya bölgesinde 17 bin 200 kişi arasında yerel seçimlere yönelik
anket çalışması yaptırdığını bildiren Gökçek, "Genel Başkanım ve partim aday yaparsa ben Ankaralılardan eminim. Yaptırdığım anketlerde Melih Gökçek'in oy oranı yüzde 43'tür. Çankaya bölgesinden geçen seçimlerde yüzde 37 ile aldım" dedi.

ÇANKAYA BELEDİYESİ'NDEKİ KASET İDDİALARI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bir soru üzerine,
Çankaya  Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz hakkında çıkan kaset iddialarıyla ilgili herhangi bir yorumda bulunmadığını, Eryılmaz'ın "meslektaşı" olduğu için tartışmanın içine girmediğini ve üzüldüğünü söyledi. Gökçek, aynı durumun kendi başına gelmesi durumunda istifa edeceğini söyledi.



Kategori : POLİTİKA