Yeter ki istemeyi bilin

Yeter ki istemeyi bilin
Hayalleri gerçekleştirmenin anahtarı bu kitaptaAbone ol

Doğruya doğru, günümüz insanının en büyük sorunlarından biri, kendini sürekli eksik ve güvensiz hissetmesi; tatmin olmayı bilmemesi; ne istediğini, ne yapacağını sürekli sorgularken bir türlü çözüm üretememesi. Bu sebepten son yıllarda bize yol gösteren, akıl veren herkese ve her şeye can simidi misali dört elle sarılır olduk. Öyle ki bize daha iyi, daha güzel, daha başarılı bir hayat sürmemiz konusunda çeşitli formüller sunan kitaplar, DVD’ler, yaşam koçları, gurular, kurs seo ve seminerlerden oluşan kişisel gelişim sektörü şu anda yılda 10 milyar dolar ciro yapan devasa bir pazar oluşturmuş durumda. Sektörün yıldızıysa hiç şüphesiz geçen yıl tüm dünyada fenomen yaratan ünlü kitap

Geçen yıl dünyanın dört bir yanında en çok satanlar listelerinde zirveye oturan, kitabı 6 milyon, DVD’siyse 3,5 milyon satan Rhonda Byrne imzalı ‘The Secret’ın sırrı ise hayatta her istediğimizi elde etmenin ‘Çekim Yasası’yla pekala mümkün olduğunu söylemesi.
Oysa ‘bir şeyi yürekten istersen, o sana gelir’ mottosunu temel alan ‘Çekim Yasası’ kavramı yeni bir şey değil. Zira ‘The Secret’in filminde de boy gösteren ünlü kişisel gelişim uzmanı Jack Canfield 30 yılı aşkın bir zamandır bunun ilkelerini öğretiyor; bu konuya dayalı eğitim ve seminerler veriyor.

Amerika’da ‘sizi olduğunuz yerden, olmak istediğiniz yere götüren adam’ olarak tanınması da bu konuda etkili bir yol gösterici olduğunun kanıtı. Haliyle geçen yılki ‘The Secret’ fenomenin ardından Canfield da ‘Çekim Yasası’yla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşmak üzere kolları sıvadı ve yazdığı kişisel gelişim kitaplarına bir yenisini ekledi: ‘Key to Living the Law of Attraction’. Geçen hafta Okuyan Us Yayınevi tarafından adıyla Türkiye’de de yayınlanan kitabın da ‘The Secret’ten aşağı kalır yanı yok, hatta artısı var. Çünkü kitap ‘Çekim Yasası’nı basit bir dille anlatmanın yanında onu hayata nasıl geçireceğimiz ve nasıl kullanacağımız konusunda da basit ama etkili yöntemler sunan bir rehber niteliğinde. Canfield’a göreyse bu kitap arzu ettiğiniz hayatı yaratmanız için ihtiyaç duyduğunuz anahtarın ta kendisi!



Kategori : MAGAZİN