Batuhan nazara gelmiş

Batuhan nazara gelmiş
Omuzu çıkan ve Estonya kadrosunda yer almayacak olan Batuhan'dan ilginç açıklamalar.Abone ol

Batuhan Karadeniz, "Maçtan iki gün önce babam Orhan Karadeniz benim için kurban kestirdi ve dualar okuttu. Annem, babam ’Dikkat et göze gelirsin, nazar değer’ der. Dedikleri çıktı" dedi.

Bosna Hersek karşı hair transplant turkey sında ilk kez ve 11’de sahaya sürülen ancak sakatlanarak daha ilk yarı bitmeden oyundan alınmak zorunda kalan Milli Takımımız’ın genç yeteneği Batuhan Karadeniz, nazara geldiğini söyledi.

Omuzu çıkan ve Estonya kadrosunda yer almayacak olan Batuhan, "Maçtan iki gün önce babam Orhan Karadeniz benim için kurban kestirdi ve dualar okuttu. Çünkü ilk kez a milli takımda banko oynayacaktım. Heyecanlıydım. Annem ve babam bana her sabah öğüt verir ’Dikkat et göze gelirsin, nazar değer’ der. Dedikleri çıktı" diye konuştu.

Üzerimde gözleri var

Maça çıkarken çok heyecanlyı olduğunu belirten Batuhan, "Maçın başından itibaren üzerimde inanılmaz baskı vardı. 39. dakikada rakibin formamdan çekmesi ve karın boşluğuma dirsek vurması nedeniyle düştüm. Bin defa düşsem bir şey olmaz, ama o kadar basit düşmede omuzum çıktı. Ama biliyorum bazılarının benim üzerimde gözü var. Onların nazarları değdi" dedi.



Kategori : SPOR