AK Partiyi kundaklama girişi

AK Partiyi kundaklama girişi
AK Parti Kayseri İl Teşkilatı, sabah saatlerinde kundaklanmak istendi. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı.Abone olAK Parti Kayseri İl Başkanlığı binasını kundaklama girişiminde bulunulduğu bildirildi. AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, gazetecilere yaptığı açıklamada, il başkanlığı binasında kundaklama turkey hair transplant package girişiminde bulunulduğunu belirtti.

AK Parti İl Başkanlığında düzenleyecekleri basın toplantısı öncesinde kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından bina girişinde yangın çıkartılmak istendiğini ifade eden Karayel, şu bilgileri verdi:

''Basın toplantımızın yaklaşık 1 saat öncesinde, il başkanlığı binasının girişine gelen bir kişi, elindeki tineri dökerek yangın çıkartmaya çalıştı. Binanın girişindeki merdiven boşluğunda gerçekleşen girişim sonucu, yangın çıkmadan kontrol altına alındı. Güvenlik güçleri olayla ilgili çalışma başlattı. Kişinin eşkali belirlendi ve yakalanması için harekete geçildi. Bu tür olayları önemsemiyoruz. Hizmetlerimizi ve projelerimizi anlatmak için yapacağımız basın toplantısını gölgelemek için yapılan bir saldırı olduğunu düşünüyoruz. Biz yolumuza devam edeceğiz. Bu tür olaylar bizi yıldıramaz.''

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı, kaçan kişinin yakalanmasına için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.


Kategori : POLİTİKA