Bu söz MHPlileri çok kızdırdı

  • Ana Sayfa
  • Bu söz MHPlileri çok kızdırdı
Bu söz MHPlileri çok kızdırdı
MHP lideri Bahçeli "Tampon bölge" önermişti. Erdoğan'ın bir sözü MHP'yi ayağa kaldıracak cinsten oldu. İşte o söz.Abone ol

MHP'nin gündeme getirdiği tampon bölge önerisine Erdoğan noktayı koydu. Başbakan Erdoğan “Tampon bölgeye gerek yok, yapılması gerekenler yapılıyor” dedi.  Hemen ardından gelen bir cümle ise MHP'lileri çok kızdırdı. Erdoğan, "Ağzı olan konuşuyor" dedi.

B promosyon çakmak aşbakan Erdoğan Ankara Dış Ticaret Haftası’nın açılış törenine katıldı. Erdoğan tören sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan Kuzey Irak yönetimiyle görüşmeler konusunda başlayan çalışmaların oluşturulan strateji çerçevenin gereği olduğunu belirterek “Ankara’ya kimse davet edilmiş değil” dedi.

Erdoğan “Hava kuvvetlerimiz operasyonlarını sürdürüyor. Olay sadece Kuzey Irak’la sınırlı değil. Uzun soluklu bir yolculuğun ve mücadelenin içindeyiz. Gerekli olan neyse yapılacak. Kimse şehitlerin kanı üzerinden siyaset yapmasın” dedi.

AĞZI OLAN KONUŞUYOR

Erdoğan tampon bölge tartışmalarıyla ilgli bir soruya da şu yanıtı verdi: “Şu anda tampon bölgeye gerek yok. Yapılması gerekenler yapılıyor. Ağzı olan konuşuyor. Genelkurmay ne yapılması gerekiyorsa yapıyor. Bizden talep ediyorlar bizde uymuşuzdur, bundan sonra da uyarız.”

2009'UN SONUNA KADAR 167 KARAKOL KURULACAK

Başbakan Genelkurmay’ın karakol inşası ile ilgili taleplerinin hemen uygulamaya konulduğunu belirterek “Bu alanda çok ciddi yatırımları başlattık. 2009 sonuna kadar 167 karakol kurulacak. Maliyeti 250-300 milyon YTL olacak” dedi.



Kategori : POLİTİKA