Baykal nikah şahidi

Baykal nikah şahidi
Kadıköy Belediyesi’nin yeni yaptırdığı Evlendirme Dairesi CHP lideri Baykal’ın da katıldığı bir törenle açıldı. Abone ol

Kadıköy Belediyesi’nin yeni yaptırdığı Evlendirme Dairesi ve yenilenen modern nikah salonları bugün CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın da katıldığı bir törenle açıldı.

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün kıydığı ilk nikaha da şahit olan Baykal, Kadıköy de CHP anlayış ve ilkeleriyle başar best hair transplant in turkey ılı örnek bir belediyecilik uygulandığını, anlı anlayış ve yönetimi yerel seçimlerde İstanbul’un tamamına kazandıracaklarını söyleyerek “Bunlar geldikleri gibi gidecekler. Yolsuzluğa ve teröre boyun eğmeyeceğiz” dedi.

İLK NİKAHI BAŞKAN KIYDI, BAYKAL ŞAHİT OLDU
Yenilenen Nikah Salonu’nda Banu Barlas ve Alper Uzunal çiftinin nikahını ise Başkan Selami Öztürk kıydı. Damadın şahidi olan Baykal, nikah defterini geline verdi.

YENİ NİKAH DAİRESİ VE YENİLENEN NİKAH SALONU
İstanbul’un en çok nikah kıyılan Kadıköy Evlendirme Dairesi yeni yüzüyle İstanbul’un en modern evlendirme dairesi oldu. 1200 m2 kullanım alanlı yeni idari binanın bodrum katında modern bir arşiv bulunan binada nikah işlemleri çiftlerin memurlar ile aynı ekranı görebildiği bir teknolojik donanım bulunuyor. Fotoğrafhanesi , çiçekcisi ve nikah şekeri dükkanlarının da yer aldığı binanın tüm ısı, ışık ve ses sistemi bilgisayarlarla yönetiliyor. Yenilenen bekleme, nikah ve tebrik salonlarının yer eski bina ise 2400 m2 kullanım alanlı olup,2 adet nikah salonu.2 tebrik salonu,1 bekleme salonu,4 adet Gelin-Damat odası,1 adet konuk odası, her alanında özürlü çiftlere yönelik özel bölümlerin yanı sıra, kıyılan nikahların internet ortamında canlı olarak izlenebilmesini de sağlıyor



Kategori : GÜNCEL