Bursada iki önemli fuar

Bursada iki önemli fuar
Bursa iki önemli tarım fuarına ev sahipliği yapıyor. Her iki fuarda 15 Ekim'de ziyaretçilerine kapılarını aralayacak.Abone olTüyap Bursa Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen Bursa 6. Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (BURTARIM 2008) ve ''Bursa Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı'', 15 Ekimde açılacak.

Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri trapianto di capelli in turchia Merkez Birliği, Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği işbirliği ve Bursa Tarım İl Müdürlüğü, Bursa Ziraat Odası, Bursa İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle hazırlanan fuarlar, 15-19 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Toplam 32 ülkeden 602 firma ve firma temsilcisinin katılımının beklendiği fuarlarda, tarım sektöründeki gelişme ve yenilikler ilgililere sunulacak.

Fuarlar, Bulgaristan, Gürcistan, İran, İsrail, Makedonya, Mısır, Rusya, Sırbistan, Suriye, Ukrayna ve Uruguay'dan gelecek ticari alım heyetlerine ve konuyla ilgili profesyonellere ev sahipliği yapılacak. Yurt içi ve yurt dışından 130 binin üzerinde ziyaretçinin hedeflendiği fuarlarda, sektörün yoğun olduğu 60 ilden bine yakın otobüs organizasyonu da düzenlenecek.

Fuarlar kapsamında, akademisyen ve ziraat mühendislerinin katılımıyla gerçekleşecek seminerler ziyaretçilere, sektörle ilgili merak ettikleri konularda bilgi edinme fırsatı yaratacak ve çiftçilerin bilinçlenmesini sağlayacak.

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Destekleme İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen fuarlar hakkında daha detaylı bilgiye ''www.burtarim.com'' ve ''www.bursatarimfuari.com'' adreslerinden ulaşılabilecek.

Girişin ücretsiz olduğu fuarlar, 15-18 Ekim tarihleri arasında 10.00-19.00, 19 Ekim tarihinde de 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Kategori : GÜNCEL