Yiğidolar Ankaragücüne bileniyor

  • Ana Sayfa
  • Yiğidolar Ankaragücüne bileniyor
Yiğidolar Ankaragücüne bileniyor
Ankaragücü'nü sahasında konuk edecek olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarına yaptığı idmanla başladı.Abone olTurkcell Süper Lig'de hafta sonu Ankaragücü'nü sahasında konuk edecek olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da kamp yaparak değerlendiren Siva tokai çakmak sspor, kampın ardından Sivas'a döndü. Sivas'taki kulüp tesislerinde toplanan kırmızı-beyazlı ekip, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı idmanla Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Milli takım kadrolarını çağrılan Mehmet Yıldız, Mamadou Diallo, Kanfory Sylla ve kaleci Michael Petkoviç ile izinli olan kaleci Akın Vardar ve Sergio Oliveira'nın katılmadığı idmanda, sakatlıkları bulunan Mohammed Ali Kurtuluş, Onur Tuncer ve kaleci Volkan Ünlü de yer almadı.

Isınma hareketlerinin ardından futbolcuların bir süre koşu yaptığı idman, çift kale maçla sona erdi. Teknik direktör Bülent Uygun ile yardımcı antrenör Sefer Yılmaz ve kaleci antrenörü Murat Göksu'nun da forma giydiği çift kale maçta, kaleciler Petkoviç, Akın ve Volkan'ın yokluğunda kaleleri de PAF takımın kalecileri Bilge Duran ve Murat Kalkan korudu.

Yaklaşık 1 saat süren idmanda, futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Sivasspor, Ankaragücü maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çift idmanla sürdürecek.

Kategori : SPOR