Hep onu aslan gibi gördük

Hep onu aslan gibi gördük
Avşar kızı Erdoğan'ı ürkek kediye benzetti, ortalık karıştı. Sanatçı neden ikinci kez açıklama yaptı?Abone ol

Hülya Avşar, Erdoğan için "Ürkek bir kedi gibi amatör bir tarafı vardı" sözleri ortalığı karıştırdı.

Özal'dan sonra en güçlü lider  Bütün söylediklerim aslında Başbakan’ın güçlü duruşunu anlatıyor. Zaten bu sözler kişiliği kuvvetli, özgüvenli kişilere söylenebilir. Aksi takdirde yanlış anlaşılır. Emin olduğum tek şey var, Sayın Başbakanım beni anlamış ve üstünd fosforlu kalem e durmamıştır. Bir kısım fikir ayrılığım da olsa merhum Özal’dan sonra gücünü hissettiğim tek Başbakan Sayın Erdoğan’dır. Kedi gibi ürkek sözü insani duyguları kuvvetli okuyucuların anlayacağı bir sözdür."

Avşar'ın sözleri dün Hürriyet'in 1. sayfasına çıkınca işin rengi değişti. Anadolu Ajansı abonelerine 14.06’da Avşar'ın konuyla ilgili yeni sözlerini geçti..

Avşar'ı Anadolu Ajansı neden aradı? Üstelik arayan da ajansın Başbakanlık muhabiriydi.

Hürriyet'ten Ertuğrul Özök'e göre Avşar'ın sözlerine açıklık getirmesi için Başbakanlık devreye girdi ve Anadolu Ajansı muhabirini arattırdı.

Bu arada kedi benzetmesine tepki gösteren AK Partili vekiller de Erdoğan'a övgüler yağdırdı. İşte Erdoğan ile ilgili sözler:

Kimliği nettir, aslan gibidir

AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara: Ben bugüne kadar hiç ürkmüş halini görmedim. Hülya Avşar, orada duygusal ve olumlu bir yorum yapıyor herhalde. Biz Tayyip Bey’i hep bir aslan gibi görmeye alıştığımız için bu yorum bize yabancı geldi. Sayın Başbakan her zaman samimi, net ve ikinci yüzü olmayan bir kişidir. Düşmanının karşısında mert ve dik, dostlarıyla duygusal bir insandır. Ama en önemli kimliği nettir. Dili ne söylüyorsa, gönlü de onu söyler.

Önceki gün ne demişti? Çok uzun zamandır ortaya çıkmamış duyguları var. Bir destek verilse belki hüngür hüngür ağlar. Ürkek bir kedi gibi amatör bir tarafı vardı Özal gibi ama daha kararlı

Kategori : POLİTİKA