Bahçeli hiç böyle konuşmamıştı

  • Ana Sayfa
  • Bahçeli hiç böyle konuşmamıştı
Bahçeli hiç böyle konuşmamıştı
MHP lideri uzun süredir ilk kez bu kadar sinirli ilk kez bu kadar ağır bir dil kullandı. Erdoğan ve AK Parti'yi ağır ithamlar yöneltti.Abone olSiyasette tansiyon fırladı. Başbakan Erdoğan'ın tampon bölge önerisine verdiği "Ağzı olan konuşuyor" sözü MHP lideri Devlet Bahçeli'yi çileden çıkardı.

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, ilk kez bu kadar sert konuştu, ilk kez bu kadar ağır ithamlarda bulundu. Hedefi de doğrudan AK Parti'ydi...

AĞZI OLAN KONUŞUYOR
SÖZÜNE YANIT

Ağzı olan konuşuyor gibi bir söylemle ifade etmesi, içine düştüğü durumu açıkça ortaya koymaktadır. Bizim teklifimiz neden bu kadar ürkütmüştür. Başbakan'ın TSK'nın Kuzey Irak'a girmeyeceği konusu turkey hair transplant package nda bir sözümü vardır. Kandil konusunda kapalı kapılar ardında bir söz mü vermiştir. MHP dün olduğu gibi bundan sonra da söyleyeceklerini kimsenin icazetine bırakmadan yüksekle sesle dile getirecektir. Sayın Başbakan, ne söyleceğiniz bizi ilgilendirmez. Ancak biz ağzımızla konuşur ve yüreğimizle inanırız. Bayrağımızla gururlanır, şehidimize ağlar ve destanımızla bağlanırız...

İşte Bahçeli'nin grup konuşmasından satır başları;

VATANA İHANET: MHP olarak Türkiye'nin bir ve bütün olarak korumaya yemin etkmiş bir siyasi anlayışının temsilcileriyiz. Bunu bir varlık sebebi olarak ve kutlu bir vatan görevi olarak düşünüyoruz.

Verilecek toprağımızın, vazgeçilecek insanımızın olmadığını sürekli ifade ettik. Bunun en küçük iması bile vatana ihanettir.

TERÖR AKP KLASİĞİ: Son haftalarda artan terör olayı Meclis'in aldığı tezkere kararı ile başlamıştır. Bir AKP klasiği haline gelen bu olaylar, her sonbahar yaşanacak gibi geliyor. Hükümet sonu gelmeyen bir tedbir arayışında...

HÜKÜMETİN SİNSİ YÖNTEMİ: Tek sorumlu siyasi iktidardır. Hatalar Mehmetçiğe yükleniyor. Hükümet sinsi yöntemlerle TSK'yı suçluyor. Meclis yetkiyi TSK'ya değil hükümete verdi. Sorumlu AKP iktidarıdır.

TERÖRÜN MİHMANDARI AKP: Terörü Irak'tan yöneten aşiret reisi ile masaya oturma tam bir çelişkinin ifadesidir. ABD ile sorun yok beyanatları şüphe uyandırıyor. Hükümet başrolünü Barzani'nin oynadığı bir oyunun parçası olmaktadır. AKP eli silahlı terörist ile diplomatik pazarlık masasında... Hükümeti Barzani'ye iten sebepler terörün kimin elinde olduğunu göstermektedir. Terörün başı Barzani, yönetimi Kandil, mihmandarı AKP'dir..

ÇUVALI UNUTMADIK: 40 yıllık bir siyasi parti olarak bize, siz mi yol göstereceksiniz. Biz oynanan oyunun farkındayız. Bu bize ve vatan evlatlarına yapılmış en büyük ihanettir. Şimdi değil ancak yarın mutlaka bunun karşılığını vereceğiz.

2003 yılının Temmuz'unda Süleymaniye'de çuval geçirilerek rehin tutulduğu dönemde, gezisini kesmeyip otopark açılışı yaptığı unutulmayacak bir seviye düşüklüğünü açıkça göstermektedir.

Kategori : POLİTİKA