Bahçeliyi muhatap almam

Bahçeliyi muhatap almam
AK Parti ile MHP arasında ipler gerildi. Terör sorunu nedeniyle Erdoğan ve Bahçeli fena kapıştı. Abone ol

Bahçeli ve Erdoğan birbirlerine karşı olmadığı kadar sert.. Terör gündemi nedeniyle ağır sözler havada uçuştu bugün.

Bahçeli'nin Ak Parti'yi 'PKK çizgisini izlemekle' suçlamasına Erdoğan'dan MHP liderini çileden çıkaracak yanıt geldi: Bahçeli'yi muhatap almıyorum

Erdoğan, Meclis'te basın mensuplarının Bahçeli'nin bugün grup toplantısında yaptığı konuşmayla ilgili sorusu üzerine, "Bahçeli'yi muhatap almıyorum. Yarın arkadaşlarım gerekli açı turkey hair transplant package klamayı yapacak" karşılığını verdi.

Başbakan Erdoğan'ın eleştirdiği bir değer isim de Baykal oldu. Terör konusunda yürütülen diplomasi çabalarını eleştiren Baykal'ı "El pençe durmaktan başka ne yaptınız bugüne kadar" şeklindeki sözlerle vurdu.

YÜKSEK SESLE KONUŞAN HERKES

'Bu milleti, başka milletlerle, bu ülkeyi başka ülkelerle mukayese edenler, büyük yanlışlık içindedir. Yeryüzünde hiçbir toplum, hiçbir millet, yüzyıllar boyu kardeşliği, yani ahiliği bizim gibi kurumsal hale getirememiştir. Öyleyse bu ülkede yüksek sesle konuşan herkes, sözünün nereye varacağına dikkat etmelidir

TARİH BİRLİĞİ

Manisa Van'ın, Şırnak Konya'nın, Hakkari Erzurum'un, Çanakkale Diyarbakır'ın, Uşak Yozgat'ın, Ardahan Edirne'nin öz kardeşidir. Burada, bu ülkede, hiç kimsenin ama hiç kimsenin, diğerine karşı bir üstünlük iddiası söz konusu değildir, olamaz. Eşitliğimiz, kardeşliğimiz sadece vatandaşlık hukukunun bir sonucu değildir. Aynı zamanda ortak bir tarih ve medeniyetin doğan ürünüdür. Bizi biz yapan bu topraklar üzerindeki insanları millet haline getiren bu tarih birliğidir.

KISKANANLAR MI VAR ANLAMIYORUM

Fakat son zamanlarda nedense benim ve arkadaşlarımın bu ifadelerini kıskananlar mı var anlamıyorum? Bunları çözmekte biraz zorlanıyoruz. Çünkü, geçmişimizden bu yana, bu noktada nerede, nasıl davrandığımızı anlamakta zorlananlar var.

Yoksa bunun sadece tapusunun, patentinin  kendilerine ait olduğunu zannedenler mi var? Bu, 70 milyonun, 70 Milyonun ötesinde sınır aşan bir yaklaşımdır. Bunu, bilenler bilir. Ama bilmekte zorlananlar varsa, onu kalkıp da benim defaatle söylememe gerek yok. Başkaları farklı söylemlerle konuşabilir.



Kategori : POLİTİKA