Vural Fener için iddialı konuştu

  • Ana Sayfa
  • Vural Fener için iddialı konuştu
Vural Fener için iddialı konuştu
Kocaelispor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, Fenerbahçe maçının yükseliş maçı olacağını söyledi. Abone olTurkcell Süper Lig takımlarından Kocaelispor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, bu hafta kendi sahalarında yapacakları Fenerbahçe maçının yükseliş maçı olacağını söyledi.

Vural, Kocaelispor Sefa Sirmen Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Kocaelispor'a gelmeden önce takımın Galatasaray ve Bursaspor maçlarını tribünd cricket çakmak en izlediğini ifade ederek, lige verilen arada da takımda eksik gördüğü noktaları belirlediğini söyledi.

Vural, şöyle konuştu:

''Anlayacağınız şekli ile söylüyorum, son çift kale gösterdi ki hasta tedaviye cevap verdi, haplar iyi geldi. Fenerbahçe maçı bizim yükseliş maçımız olacak. Takımımızdaki bir çok isim süper ligde deneyimli oyuncular, ama bazen böyle kötü sonuçlar olabiliyor. Bu onların kötü futbolcular olduğunu ya da futbolu unuttukları anlamına gelmiyor. Ben de bu ligde 23 yıldır hocalık yapıyorum. Geçen yıl Antalyaspor ile küme düşmemiz, Manisaspor ile 7 haftalık bir beraberlik, ardından takım değiştirmem benim kötü hoca olduğumu göstermiyor.

Buradan tüm Kocaeli kentine, camiamıza ve taraftarlara sesleniyorum, bu takım önündeki tarihi bir fırsat olan Fenerbahçe maçını iyi kullanacak.''

Süper ligde kalma mücadelesinde baraj puanın 39 olacağını düşündüğünü anlatan Vural, şöyle dedi:

''Biz önümüzde 4 maçlık periyotta 6 puan hedefliyoruz. İlk yarı sonunda 18-20 puan bizim ikinci yarı maçlarımız için büyük bir avantaj olacak diye düşünüyoruz. Fortis Kupası'ndan elenmiş olmamız ve ilk 6 haftalık zor maçların bitmiş olması bizim için avantaja dönüşecek. Bu haftaki maçta tüm tribünlerin dolu olmasını bekliyoruz. Göze hoş gelen bir futbol oynayacağız.''



Kategori : SPOR