İhanete vahşi infaz

İhanete vahşi infaz
Erzincan'da eski eşiyle ilişkisi olan arkadaşını demir sopayla öldürdüğü iddia edilen zanlı yakalandı.Abone ol

Erzincan merkeze bağlı Mollaköy beldesinde 17 gündür kayıp olduğu bildirilen Hüseyin Bal'ın (48) cesedi parçalanmış olarak kanalizasyon çukurunda bulundu. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Erzincan Devlet Hastanesi mor ersağ üyelik başvurusu guna kaldırılan evli ve 5 çocuk babası Bal'ın cesedi, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumunu gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, yapılan soruşturma kapsamında Bal'ın cep telefonu kayıtları incelendi. İncelemeler sonucu Bal'ın son olarak yakın arkadaşı Ali P. ve Ali P'nin eski eşi Nurcan K. ile görüştüğü belirlendi.

Konuyla ilgili gözaltına alınan Ali P. ve Nurcan K'nin boşandıkları halde birlikte yaşamaya devam ettikleri belirlendi. Sorgulama sırasında Nurcan K'nin cinayeti eski kocasının işlediğini itiraf ettiği bildirildi. Eski eşinin Bal ile arasındaki ilişkiyi öğrendiğini belirten Nurcan K, ifadesinde şu bilgileri verdiği öğrenildi:

''Eski eşim ilişkimi öğrendi. Benden Hüseyin Bal'ı Atatürk Mahallesi'ndeki babama ait eve çağırmamı istedi. Eve gelen Bal'ın başına demir sopayla vurarak öldürdü. Ertesi gün cesedi bıçakla parçaladık. Daha sonra da evin bahçesindeki kanalizasyon çukuruna attık.''

Ali P. ve Nurcan K'nin jandarma tarafından yapılan sorgularının devam ettiği bildirildi.



Kategori : GÜNCEL