Başkan Dağlara teşekkür plaketi

  • Ana Sayfa
  • Başkan Dağlara teşekkür plaketi
Başkan Dağlara teşekkür plaketi
Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Özerkurt Kartal Belediye Başkanı Dağlar’ makamında ziyaret etti.Abone ol

Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Yusuf Özenkurt’tan Hastaneye katkılarından dolayı Başkan Arif Dağlar’ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi Verdi.

Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ersağ üyelik Yusuf Özerkurt Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar’ın makamında ziyaret ederek hastane çalışmaları hakkında Başkana bilgi verdi samimi sohbet ortamında geçen görüşmede Başkandan aldıkları maddi ve manevi yardımlardan dolayı hazırlamış oldukları teşekkür plaketini Başkana verdi.

Başkan Dağlar ise ziyaretten memlunluk duyduklarını kendilerini bu övgüye layık gördükleri için Başhekime çok teşekkür etti. Dağlar Kartalın Sağlıkta Anadolu yakasının merkezi haline geldiğini bu alanda eğitim ve araştırma hastanesinin çok önemli konumda olduğu başarılı çalışmalarını yakından gördüklerini ve gurur duyduklarını söyledi ayrıca belediye çalışmaları hakkında başhekimi bilgilendiren Başkan Dağlar bundan sonraki çalışmalarında başhekime başarılar diledi ve her zaman desteklerini yardımlarına devam edeceğini belirtti.

Bu verilen plaketle Başkan Dağlar’ın Belediyeciliğin sadece şehrin rütin işlerinin yapmaktan ibaret olmadığını sosyal belediyecilik anlayışınıda belediyelere yerleşmesi gerektiğini vurguladı.



Kategori : GÜNCEL